BRAILELI CU BRASOAVE.

Last Updated: iulie 19, 2023By

De fiecare data cand iau ruta catre Brasov pe Valea Prahovei ‘’ma jur’’ ca nu mai calc pe aici.

Si cam pe la 2-3 ani, cu regularitate, uit… si imi incalc promisiunea.

Las ca e joi, ca e dimineata, ca e drumul mai bun, ca nu va fi aglomerat in timpul saptamanii…

De parca s-ar fi schimbat ceva nemaipomenit si drumul expres sau autostrada ar fi luat locul cararuii care duce la Bucuresti sau mai degraba de la Bucuresti la Brasov.

Nimic nu s-a intamplat… pana ajungi acolo… in Brasov si incepi sa uiti de drumul bara la bara cu peste 10 blocaje si rute chinuite de Waze sa iti dea un timp mai bun.

Totul e la fel… pana acolo… pentru ca Brasovul este alta lume.

Ma gandeam plimbandu-ma prin Centrul Vechi… De Ce aici se poate si in multe alte parti ale tarii nu.

Care sunt radacinile acestor posibilitati, acestor resurse pe care oamenii de aici le acceseaza.

Ca sunt in centrul tarii, ca au munte, ca au Poiana. Dar nimic din toate astea nu au facut nici infrastructura, nici centura tip autostrada care asteapta de multi ani legaturile cu Bucuresti sau alte orase.

De fapt, o legatura cu Bucurestiul nu mai asteapta… Ecosistemul creat aici nu mai are nevoie de Bucuresti. Din punct de vedere economic, are nevoie mai mult de Vest si iesirile catre Europa.

In curand, Bucuresti va avea nevoie de legatura rapida cu Brasovul.

Abia atunci va incepe autostrada Comarnic – Brasov.

PS: Daca vii dinspre Braila – Galati, ruta cea mai domestica este prin Adjud – Onesti. Daca pasagerii tai tin la serpentine, calc-o pe Intorsura Buzaului sau mai pitoresc si drum mai bun pe Focsani – Lepsa – Ojdula.

Sunt multe cărți și materiale despre persuasiune care ne explică modele științifice detaliate pentru a ne arăta cum funcționează persuasiunea și care sunt procesele prin care să miști masele, să determine anumite procese de gândire.

Omul obișnuit, ca mine și ca tine, nu are timpul necesar pentru a elabora și aplica modelele științifice. Avem nevoie de un set de tehnici, de exemple și un ghid de utilizare.

Am realizat acest ebook și cu îngăduința ta, apelez totuși la răbdarea de a parcurge în fiecare capitol câteva idei esențiale prin care înțelegem de ce exemplele uneori banale au putere.

Lucrările din domeniu sunt importante și poți găsi aici o esență în 30 de pagini cu peste 60 de exemple și practici de la care să mergi mai departe, dacă te fascinează psihologia persuasiunii.

Recomandă

Leave A Comment