CE CUMPARAM DE FAPT

Last Updated: octombrie 30, 2019By

Stii, noi nu cumparam produsul in sine ci felul in care ne face acel produs sa ne simtim.

Daca ar fi sa vorbim despre imbracaminte, un tricou simplu ar putea costa de la 15 ron pana la peste de 20 de ori acelasi pret… daca are sigla potrivita si dorita.
Nu materialul sau cusatura fac ca diferenta sa fie atat de mare ci faptul ca brandul construit cu greu iti scoate banii de pe card pentru felul in care te vei simti cand vei purta acel tricou: deosebit, la moda, confortabil, satisfacerea placerii de a merita, surprinderea privirii celorlalti care observa diferenta, arat ca imi permit si orice alte emotii, unele mai sigure altele mai fragile care ne trec “prin tricou”.  

Cumparam de fapt o emotie, un sentiment….

#TheFeeling.

#ShortThoughtToShare

Sunt multe cărți și materiale despre persuasiune care ne explică modele științifice detaliate pentru a ne arăta cum funcționează persuasiunea și care sunt procesele prin care să miști masele, să determine anumite procese de gândire.

Omul obișnuit, ca mine și ca tine, nu are timpul necesar pentru a elabora și aplica modelele științifice. Avem nevoie de un set de tehnici, de exemple și un ghid de utilizare.

Am realizat acest ebook și cu îngăduința ta, apelez totuși la răbdarea de a parcurge în fiecare capitol câteva idei esențiale prin care înțelegem de ce exemplele uneori banale au putere.

Lucrările din domeniu sunt importante și poți găsi aici o esență în 30 de pagini cu peste 60 de exemple și practici de la care să mergi mai departe, dacă te fascinează psihologia persuasiunii.

Recomandă

Leave A Comment