DESPRE MINE

Stefan Podaru

Am o experienta de 23 de ani de lucru din care peste 18 ani sunt dedicati unor activitati de vanzare directa, marketing, dezvoltarea de echipe alaturi de  care atingem rezultate ce stau pe podiumul vanzarilor nationale de mai multi ani in domeniul de activitate – servicii si vanzari auto. Aici mai scriu din cand in cand, pe subiecte care imi plac sau simt ca e bine sa le dau si altora.

Ma pasioneaza sa descopar si sa ‚plantez’ cat mai multe resorturi ale schimbarii in adoptarea evolutiei cu determinare si consecventa.

Tiparele de gandire si de comportament sunt cele care ne-au adus pana aici. Facand aceleasi lucruri, rezultatele nu vor diferi.

Daca vrem sa ajungem mai departe avem nevoie de strategii noi. Trebuie sa Spargem Tiparele vechi si sa instalam unele noi. 

Sunt pasionat sa aplic noi tipare in domeniile in care ma regasesc cel mai mult: vanzari, marketing, leadership si cultura organizationala. 

In activitatea de zi cu zi fac parte dintr-o echipa fantastica in cadrul BMW APAN Motors. Sunt intraprenor, in calitate de Executive Manager si sunt mai degraba pasionat de oameni decat de masini. Misiunea mea este de a consolida cultura organizationala care asigura echipei mediul necesar sa performeze in servicii, loializare, cucerire de noi clienti si in mentinerea pozitiei de lider pe care o ocupam in provincie in ultimii 5 ani.

Aici ies din mediul meu si imi lansez noi provocari. Analizandu-mi istoricul de service, am realizat ca periodic, cu o ciclicitate de 4-6 ani, am avut provocari si noi proiecte. Iar cand n-am avut, mi-am lansat singur.

Calatoria continua, coafura rezista! Si Rezista! SI Rezista!

Cu salutari online,

Stefan